Transport si livrari

Livrari pe teritoriul Romaniei

Livrariile pe teritoriul Romaniei se fac atat cu flota proprie cat si cu masini partenere ROMPLAST, ce pot asigura livrarea in perfecta stare. 

Livrariile ROMPLAST au asigurare CMR pentru siguranta dvs. orice problema poate aparea se va rezolva in termenul cel mai scurt. 

Transport international

In cazul produselor aflate in stoc, termenul de livrare este de 2-5 zile, in functie de locatie. In cazul produselor ce nu se afla pe stoc si sunt realizate pe comanda, termenul de livrare se anunta in momentul preluarii comenzii. 

Odata ce am agreat impreuna un termen de livrare, facem tot ceea ce tine de noi pentru a ne respecta partea de contract. Uneori, exista situatii exceptionale, pe care nu le putem controla (crize politice care afecteaza transporturile internationale si deci, relatia cu furnizorii nostri, situatii datorate programului transportatorilor parteneri, pe care nu le putem prevedea, situatii extreme datorate conditiilor de vreme, accesul dificil la adresa etc.). In aceste cazuri iti vom comunica rapid eventualele intarzieri.

IMPORTANT! Daca vrei sa afli stadiul comenzii, cel care iti poate oferi rapid informatia este consultantul ROMPLAST cu care ai lucrat. Poti afla aceasta informatie si de la departamentul de logistica, insa doar dupa ce ai fost instiintat de plecarea comenzii catre tine. Un mod de lucru eficient este sa transmiti prin intermediul e-mail-ului numarul facturii, pentru ca reprezentantul ROMPLAST sa poata gasi in sistem comanda si sa iti comunice inapoi statusul acesteia.
Toate livrarile se efectueaza prin transportatori autorizati, parteneri ROMPLAST.

IMPORTANT! Transportul cu descarcare – masini dotate cu lift+liza sau chiar macara, sunt valabile pentru Bucuresti si Ilfov, la cerere. Livrarea produselor in restul oraselor din Romania se va face in general cu masini normale insa noi facem tot posibilul, prin colaborarea noastra cu o firma externa sa va oferim lift si liza gratuit acolo unde este posibil.
In Europa livrarea se face numai cu masini normale, ce nu pot descarca marfa mecanic.