Metode de plata

Metode de plata

Se accepta plata cu cardurile:

  • Visa
  • MasterCard
  • Plata cu cardul bancar VISA sau Mastercard in showroom-ul din Strada Caporal Constantin Balan nr 2, Bucuresti, RO.
    Pentru plata prin card bancar nu se percepe niciun comision. Sunt acceptate toate cardurile bancare de debit, cele de debit cu overdraft sau cardurile de credit emise sub sigla Mastercard (inclusiv Maestro) și VISA (inclusiv VISA Electron).
  • Plata cash se poate face pe loc in showroom-ul nostru situat pe strada Caporal Constantin Balan nr 2, Bucuresti, RO. Atentie, legislatia in vigoare prevede urmatoarele: persoanele juridice pot achita numerar maxim 5000 de lei, in vreme ce persoanele fizice pot achita numerar maxim 10.000 de lei. Nu se percepe niciun comision suplimentar.

Plata online

Plata online (veti primi prin email un link securizat de plata)
Dupa procesarea comenzii tale, vei primi un link securizat de plata de la Netopia Payments, platile facturilor proforme generate de ROMPLAST, se achita online prin card bancar, direct din fata calculatorului sau smart phone / mobil. Plata se desfasoara in conditii de maxima securitate garantate de platforma 3D Secure, platforma pe care site-ul nostru este inrolat. Pentru plata online vei fi direcționat catre platforma Netopia Payments. Informatiile legate de cardul tau nu vor fi stocate pe serverele noastre.

Transfer bancar (livrare dupa confirmare tranzactie)

Daca alegi plata prin transfer bancar – Ordin de plata (O.P.), vei primi un email care va contine toate detaliile de care tu ai nevoie pentru efectuarea platii. Expedierea si realizarea comenzii se va face dupa incasarea sumei in contul nostru bancar.