Despre noi

Misiunea noastra

Echipa noastră de specialiști alege modelele si culorile blaturilor de bucatarie, blaturilor de baie sau chiuvetelor realizate din rasini epoxidice, atât conform celor mai înalte standarde de calitate, cât și conform tendințelor la nivel global, pentru a maximiza potențialul fiecărui proiect în parte. Nu credem în limite și compromisuri. Provocăm fiecare client să se lase purtat pe culmile imaginației, pentru că suntem pregătiți să ducem fiecare proiect mai departe.

Apreciem diversitatea viziunilor și suntem onorați să contribuim la materializarea unor proiecte valoroase de design. Credem în potențialul creativ al clienților noștri, ne dedicăm complet când începem o nouă colaborare și suntem, de fiecare dată, fascinați de rezultat.

Suntem curioși să înțelegem viziunea clientului și nu credem că există vreo cerință care să fie prea exigență. Apreciem și împărtășim grija pentru detalii. Doar atunci când imaginația întâlnește materiale de calitate, iau naștere proiecte spectaculoase.

Valorile produselor Romplast



Calitatea inaintea cantitatii



Impact ecologic pozitiv



Varietate mare de forme si culori



Sisteme de plati securizate

Masa de cafea - mobilier rasini epoxidice Romplast Mappa
Mese din rasini epoxidice
Insule de bucatarie Romplast Palomino
blaturi pentru birouri - mobilier rasini epoxidice

Despre Romplast

Credem cu tarie ca fiecare om are dreptul sa-si poata decora casa, apartamentul, sau proprietatea respectiva in armonie cu culorile unor produse realizate din rasini epoxidice de cea mai inalta calitate. Blaturile de bucatarie din rasini epoxidice trebuie sa fie visul fiecarei persoane, pentru ca este cel mai stabil si cel mai durabil material. Credem ca toti avem dreptul sa avem un mobilier de baie si de bucatarie la cel mai inalt nivel de calitate .  

Obiectivul nostru este sa oferim servicii complete, profesioniste si sa cream locul in care clientii sa primeasca mai mult decat se asteapta astfel incat sa ne recomande. 

Contact